Verwijderen ongewenste PMU


De werking van de Yag Laser:

De Ecuri Yag Laser is een Q-switched Nidium (ND) Yag Laser die kunstmatig ingebracht pigment (tattoo) en natuurlijke melanine (pigmentvlekken) kan verwijderen.
Al deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten door het laser licht. Ecuri Yag Laser is uitgerust met drie lenzen voor de behandeling van zwart koolstofpigment /carbon en donkerbruine – blauwe – rode en oranje kleurstoffen.

Het aantal nodige behandelingen per pigmentatie is verschillend en zijn afhankelijk vam de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke conditie van de huid. Kom gerust eerst langs voor een gratis intake gesprek.


Permanent make-up verwijderen:

De laser zal het pigment in de huid door middel van een zeer sterk gebundelde lichtstraal verhitten en hierdoor zal het pigment verdampen, de huid kan na de laser behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om geheel te herstellen, deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan..


Verwijderen pigmentvlekjes/ouderdomsvlekjes:

Werkt hetzelfde als hierboven , alleen zal er een klein korstjes aanwezig zijn voor een aantal dagen, als deze er af valt , is het pigmentvlekje bijna tot soms gelijk weg na zelfs 1 behandeling! Het is belangrijk dat er de komende 7 dagen niets langs het korstje komt , wat deze bijv. kan beschadigen , het korstje moet vanzelf los laten , factor 50 is een dagelijkse aanrader.


Het resultaat na het laseren van ongewenste PMU:

Na de behandeling kan het behandelde gebied licht gezwollen zijn en de huid eromheen mild rood. Laserfrost oftwel lasersneeuw kan nog aanwezig zijn op de huid. Afhankelijk van de huidskleur en de hoeveelheid nog aanwezig inkt kan het per tatoeage verschillen hoe lang de meltdown duurt van de laserfrost. Deze verdwijnt echter altijd binnen enkele uren. De huid kan nog enige uren warm/branderig aanvoelen en de eerste dagen kan het behandelde gebied en de huid eromheen gevoeliger zijn, er zal echter geen echte korstvorming aanwezig zijn en of een blaar.. Het resultaat van een eerste behandeling kunt u het beste beoordelen na 4 tot 6 weken.


Wat kost het?

Verwijderen ongewenste PMU wenkbrauwen PER behandeling: €85,-

Verwijderen pigmentvlekken/ouderdomsvlekjes PER behandeling (max15min): €77,50

Verwijderen steelwratjes met plasma pen PER behandeling (max30min): €75